KOMMANDE EVENEMANG

INSTÄLLT!

Träffa Kulturenheten

INSTÄLLT! Föreläsningen flyttas till i höst istället.

TISDAG 10 MAJ
Kulturenheten berättar om sitt arbete.

Möt Paola Ciliberto, chef för kulturenheten, Hanna Wärff Radhe, kultursamordnare för barn & unga samt konstprojekt och Madeleine Nilsson, Kulturutvecklare. De berättar om sina roller och Kulturenhetens uppdrag. Vi sätter på kaffet och bjuder in till samtal. ​

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till hej@omstallningskultur.se
Skriv Kulturenheten i rubriken och ange dina kontaktuppgifter och hur många personer anmälan avser. Kulturenheten berättar om sitt arbete mellan kl 13 - 14. Vi håller mötesplatsen öppen till kl. 15. Det är givetvis kostnadsfritt att delta.

båtpng.png

Verkstad för hållbar utveckling

PÅGÅR HELA ÅRET

 

Tillsammans profilerar vi ditt företag i enlighet med FN:s globala mål. Du får ökad kunskap om hur du kan arbeta mer hållbart i ditt företag. Vi bjuder in en grupp företag till varje omgång. Du får nya nätverk och kollegor att bolla dina tankar om hållbarhet med. En handlingsplan med konkreta mål får du också med dig innan sommaren.  Vi kommer att träffas tre gånger i vår och en gång på senhösten.

Läs mer om de Globala målen på www.globalamalen.se


Vill du veta mer eller anmäla dig? Skicka ett mejl till hej@omstallningskultur.se Det är kostnadsfritt att delta.

vaxthus.jpg

Kulturhäng

FLERA DATUM
 

VAD? Kulturhäng med Omställningskultur. Vi träffas och pratar om det som känns aktuellt för dagen. Hör hur andra jobbar med kultur och kreativitet ihop med hållbarhet och knyt kontakter med andra.

NÄR? Sista tisdagen i varje månad kl 12 – 13 ( 29 mars, 26 april (INSTÄLLT), 24 maj och 30 augusti).

VART? Videochatten Zoom   

VEM? Alla som arbetar in kulturella och kreativa näringar är välkomna! (film och foto, reklam, arkitektur och kulturarv, form och design, konst, mode, litteratur, musik, scenkonst, spel och media).

ANMÄLAN? Ingen anmälan behövs, det är bara att dyka upp. 

HUR KAN DU FÖRBEREDA DIG? Du behöver sitta vid en dator eller telefon som har en fungerande webbkamera och mikrofon. Bäst blir det om man har hörlurar med inbyggd mikrofon. Ta gärna med lunchen. 

 

Vi ses! 

Omställningskultur genom Jenny Lundahl och Abigail Sykes 

gotland.jpg